Thijs Römer kritisch over achterwerk Linda de Mol ?

Afgelopen weekend barstte de strijd om kijkers officieel los tussen kijkcijferkanon Ik hou van Holland van Linda de Mol en Nick tegen Simon met Katja Schuurman. Dat was reden voor acteur Thijs Römer om eens flink uit te halen naar Linda de Mol, de concurrente van zijn vrouw Katja.

Redactie
Linda de Mol. © ANP Beeld
Linda de Mol. © ANP

De afgelopen weken bleek Nick tegen Simon van de TROS dé hit van de zaterdagavond. Maar afgelopen zaterdag kwam daar voor het eerst het populaire Ik hou van Holland van RTL 4 tegenover te staan. De twee programma's lijken qua format sterk op elkaar. 'Als je heen en weer zapt, zie je het verschil niet meer', twitterde tv-presentator en schrijver Cornald Maas.

Thijs Römer reageerde daarop met: 'Het ene programma heeft dikke tieten, het andere een dikke reet'. Daarmee doelde hij vermoedelijk op de voorgevel van Katja en het achterwerk van Linda.

Overigens bleek Ik hou van Holland opnieuw de grote favoriet. Dat programma trok maar liefst 2,3 miljoen kijkers, terwijl de show van de Volendamse zangers het met 'slechts' 1,1 miljoen kijkers moest doen.

Meer over