Serious Request-veiling geopend

De Serious Request-veiling is weer geopend. Er kan vanaf vanochtend geboden worden op onder meer bijzondere spullen van bekende Nederlanders. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Paul Rabbering, Giel Beelen en Coen Swijnenberg (VLNR) laten zich dit jaar vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis in Leeuwarden. Beeld ANP
Paul Rabbering, Giel Beelen en Coen Swijnenberg (VLNR) laten zich dit jaar vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis in Leeuwarden.Beeld ANP

Luisteraars kunnen nu al bieden op concerten van Racoon, Michael Prins, Rowwen Hèze, Miss Montreal en dj Martin Garrix. Daarnaast kan er ook geboden worden het gesigneerde koekboek Puurst en op een dagje boswachter zijn in de Oostvaardersplassen.

Bieden kan tot en met 31 december 12.00 uur. Vanaf maandag staan er dagelijks nieuwe items in de veilingwinkel. Over 9 dagen sluiten dj's Paul Rabbering, Giel Beelen en Coen Swijnenberg zich vrijwillig op in het Glazen Huis dat dit jaar in Leeuwarden staat. Ze halen dan zoveel mogelijk geld op voor het Rode Kruis.

Meer over