Parool Theater: Subsidie hoeven we niet, vrienden hebben we nodig

Al zeven jaar is het Parool Theater een intiem podium in het hart van de stad voor debat, amusement en interviews. Het gaat prima: aantrekkelijke programma's en over bezoekersaantallen hoeven we ons niet druk te maken.
Gasten, ook de meest beroemde, draven voor niets op, presentatoren en barkeepers doen het louter voor hun lol. Het theater is een hobby van Paroolmedewerkers en dat houden we graag zo. Maar ook deze hobby kost wel iets, en daarom hebben we vrienden nodig.

Vrienden die honderd euro overmaken.

Gelukkig komt de vriendschap van twee kanten. Vrienden krijgen niet alleen een jaar lang gratis toegang op de reguliere voorstellingen.

Ze krijgen ook een bijzonder cadeau: een genummerde en gesigneerde theatertekening van Parooltekenaar Joep Bertrams.

Wat te doen?
Stort honderd euro - of wat meer, zo u wilt - op Rabobanknummer 14.24.96.057 tnv 'Kring Vrienden van het Parool Theater' onder vermelding van uw e-mail en huisadres. Dan kunnen we u op de hoogte houden van de verdere gebeurtenissen.

Er is een indrukwekkend comité van aanbeveling: Frits Barend, journalist/presentator Carolien Gehrels, wethouder Cultuur, Sport, Bedrijven Hein Jens, directeur Carré Erwin van Lambaart, directeur Joop van den Ende Theater Producties Bas Lubberhuizen, uitgever Johan de Vroedt, auteur en headhunter in ruste. Mieke van der Weij, presentator Kortom, een gezelschap dat zelden tegen dovemansoren spreekt.

null Beeld
Meer over