Opnieuw een miljoen kijkers voor Sterren Springen

Sterren Springen bij SBS is gisteravond door ruim 1 miljoen mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee is de tweede aflevering van de show iets beter bekeken dan de eerste aflevering.

Redactie
Koen Verweij tijdens de eerste liveshow van het SBS6-programma 'Sterren Springen'. Beeld anp
Koen Verweij tijdens de eerste liveshow van het SBS6-programma 'Sterren Springen'.Beeld anp

De kijkers zagen hoe kandidaten Jeffrey Wammes en Anna-Alicia Sklias zich met hun sprong van de duikplank direct plaatsten voor de halve finale. Presentatrice Britt Dekker had minder succes. Zij moest het bij de jump-off afleggen tegen Dave Roelvink, Andy van der Meijde en Nathalie Makoma. Dave won de jump-off, het lot van Andy en Nathalie ligt in handen van de kijker. Tot en met vrijdag 18 april kunnen mensen stemmen wie van hen door mag naar de halve finale.

Sterren Springen staat op de negende plek in de Dag Top 25 van Stichting KijkOnderzoek, vlak onder Typisch Carlo en Irene. De start van de nieuwe persiflage-show van Carlo Boszhard en Irene Moors trok 100.000 meer kijkers dan Sterren Springen. De top 3 wordt aangevoerd door Studio Sport Eredivisie, met ruim 2 miljoen kijkers. Het achtuurjournaal staat op de tweede plek met bijna 1,8 miljoen kijkers. Het TROS-programma Ik Vertrek staat met bijna 1,5 miljoen kijkers op de derde plek.

null Beeld Juryleden (VLNR) Frans van Konijnenburg, Ralf Mackenbach en Inge de Bruijn van Sterren Springen. ANP
Beeld Juryleden (VLNR) Frans van Konijnenburg, Ralf Mackenbach en Inge de Bruijn van Sterren Springen. ANP
Meer over