Oh Oh Barbie wil dolgraag in het roze trouwen

Oh Oh Barbie wil graag als een prinses in het huwelijk treden, met alles erop en eraan. 'Als het mooi weer wordt, dan wil ik wel graag een koets'. Ook een dure witte Rolls Royce ziet de zwangere blonde realityster wel zitten.

Redactie
Barbie en haar verloofde Michael. © ANP Beeld
Barbie en haar verloofde Michael. © ANP

Over haar trouwjurk wil Samantha de Jong, zoals Barbie in het echt heet, nog niets kwijt. Over de verdere zaken rond de trouwerij zijn zij en haar verloofde Michael het nog niet eens. 'Het is bijna bekvechten. Hij wil dit en ik wil weer dat,' vertelt ze aan Shownieuws.

Michael laat weten dat Barbie 'alles roze' wil hebben. 'Ik ben wat makkelijker. Ik zeg 'we nemen gewoon een witte auto' en dan moet zij weer een roze auto. Maar uiteindelijk komt het wel goed hoor, hoop ik.' De twee bezochten afgelopen weekend de Love And Marriage-beurs in Rotterdam.

Baby

Of het stel het gaat redden om op 1 april te trouwen weten de twee nog niet. 'We zitten in zo'n kort tijdsbestek. Wie weet wordt het wel na de bevalling.' Barbie is nu bijna drie maanden in verwachting. Over haar zwangerschap vertelt Michael: 'Stel dat we een jongen krijgen, dan krijgt hij een roze babykamer. Dat is toch niet normaal?'

Meer over