Obama bidt voor dochter Houston na ziekenhuisopnames

Het overlijden en de organisatie van de begrafenis van zangers Whitney Houston houden ook vandaag de gemoederen bezig. Veel beroemdheden hebben al gereageerd op het heengaan van de diva en zelfs de Amerikaanse president Barack Obama heeft nu laten weten te denken aan en te bidden voor de achtergebleven familieleden, met name voor dochter Bobbi Kristina.

Redactie/AP
Obama. © FOTO AFP Beeld
Obama. © FOTO AFP

Een woordvoerder van het Witte Huis bracht de verklaring van de president naar buiten. Bobbi werd na het overlijden van haar moeder al twee keer opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze 'hysterisch, uitgeput en ontroostbaar' was, zo schrijft TMZ op zijn website.

Familieleden vrezen dat de 18-jarige dochter van Whitney en R&B-zanger Bobby Brown, mogelijk suïcidale neigingen zou ontwikkelen.

Begrafenis
De begrafenis van Whitney Houston zal zaterdag worden gehouden in de kerk waar ze als jong meisje de sterren van de hemel zong. Het afscheid vindt plaats in de middag in de New Hope Baptist Church. Er zal verder geen wake of publiekelijk afscheid zijn. Dat liet de eigenaar van het Whigham Funeral Home weten.

Whitney en Bobbi. Beeld photo_news
Whitney en Bobbi.Beeld photo_news
Meer over