Merol en Kevin spelen proefconcert in de Melkweg, Thijs Boontjes in Paradiso

De Melkweg heeft Merol, Kevin en Hang Youth weten te strikken voor een optreden tijdens de reeks proefevenementen die het mag organiseren. Ook Paradiso heeft de line-up bekendgemaakt.

Het Parool
Merol is een van de artiesten die optreedt in de Melkweg eind april. Beeld Brunopress
Merol is een van de artiesten die optreedt in de Melkweg eind april.Beeld Brunopress

Dinsdag maakte het kabinet bekend dat onder andere poppodia en theaters weer voorzichtig bezoekers mogen ontvangen. Alle bezoekers moeten wel een negatieve sneltest kunnen laten zien.

Ook poppodium Paradiso maakte donderdag de line-up bekend. Daar staan Thijs Boontjes, Altin Gün en Sor op de planning. De kaartverkoop voor alle concerten, die van 28 tot en met 30 april zijn, begint vrijdag.

Eerder kondigden verschillende poppodia, waaronder Tivoli, Gebouw T, Doornroosje en De Spot, hun line-ups al aan.

3FM Awards met publiek

Deze week werd ook bekend dat de 3FM Awards met publiek worden uitgereikt in Tivoli. Anders dan bij de andere proefevenementen gaat het hier om een Fieldlabpilot, waarbij dus ook onderzoek wordt gedaan naar de bewegingen van bezoekers.

Tijdens de show treden Son Mieux, The Vices op en Di-rect op. Andere optredens van Chef’Special met het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en Froukje zijn al eerder opgenomen en worden op schermen vertoond.

Meer over