Madonna houdt borsten bedekt tijdens Super Bowl

Madonna zal komend weekend tijdens de pauze van de Super Bowl haar nieuwe single Give Me All Your Love ten gehore brengen. Dat dit een spetterend optreden gaat worden, lijkt zeker. Maar 'The Queen of Pop' heeft wel beloofd dat ze haar borsten bedekt zal houden.

Redactie
Madonna bij Jay Leno. Beeld getty
Madonna bij Jay Leno.Beeld getty

De zangeres neemt met die opmerking haar collega Janet Jackson in de maling. Zij showde tijdens een eerdere editie van de Super Bowl haar blote borst. 'Ik val niet graag in herhaling en doe niet wat anderen al eerder hebben gedaan', dolt Madonna in de Tonight Show van Jay Leno.

De zangeres is nerveus voor het optreden dat zondag live wordt uitgezonden. 'Er is geen tijd om een soundcheck te doen. Het is een beetje een circusact: ik rol mijn tapijtje uit, voer m'n showtje op en verdwijn weer.'

De Super Bowl is de finale van de American-footballcompetitie. Acht jaar geleden traden Janet Jackson en Justin Timberlake op in de pauze. De zanger ontblootte toen 'per ongeluk' Jacksons borst (zie het filmpje hieronder), wat voor veel opschudding zorgde in Amerika.

Meer over