Lowlands gaat tweede dag in

Lowlands biedt niet alleen muziek, maar vermaakt de 55.000 bezoekers van het festival bij Biddinghuizen, in Flevoland, ook met straattheater en andere acts. Morgen is de laatste dag van wat officieel 'A campingflight to Lowlands Paradise' heet. Vandaag zijn er optredens van onder meer NERD en Underworld. Foto ANP/Koen van Weel Beeld
Lowlands biedt niet alleen muziek, maar vermaakt de 55.000 bezoekers van het festival bij Biddinghuizen, in Flevoland, ook met straattheater en andere acts. Morgen is de laatste dag van wat officieel 'A campingflight to Lowlands Paradise' heet. Vandaag zijn er optredens van onder meer NERD en Underworld. Foto ANP/Koen van Weel

BIDDINGHUIZEN - De tweede dag van Lowlands is aangebroken. De vroege vogels kunnen vanaf 11.00 uur al terecht op het festivalterrein, waar dan de dansvoorstelling Situation begint in de Juliet-tent.
Andere acts die zaterdag op het programma staan zijn onder meer Ane Brun, NERD, Franz Ferdinand, Sex Pistols, The Breeders en Underworld.
Het lijkt wederom een droog dagje te worden voor de festivalgangers in Biddinghuizen. Overdag is er flink wat zon en de middagtemperatuur ligt rond de 23 graden. (ANP)

www.lowlands.nl

null Beeld
Meer over