Kate Moss wil Hans Klok assisteren in show

Kate Moss is na het zien van de act van Hans Klok tijdens de show van Stella McCartney helemaal fan van de illusionist. Ze fluisterde Klok na afloop van de show toe dat ze hem graag zelf eens zou assisteren.

Redactie
Kate Moss tijdens de show van Stella McCartney. Beeld getty
Kate Moss tijdens de show van Stella McCartney.Beeld getty

Klok trad dit weekend op tijdens een presentatie van modeontwerpster Stella McCartney gedurende de London Fashion Week. Hij liet toen presentatrice, model en stijlicoon Alexa Chung zweven boven een aantal zwaarden. In eerste instantie zou deze act uitgevoerd worden met topmodel Kate Moss, maar vanwege een tijdelijke verlamming aan haar arm kon de Britse slechts toekijken.

Maar dat weerhoudt Moss er niet van om voor een volgende show een plekje voor zichzelf op te eisen. 'De volgende keer doe je de act met mij', citeert Klok het model in De Telegraaf. 'Ze fluisterde: ik wil dat je me laat zweven of mijn hoofd laat verdwijnen'. Klok ziet een samenwerking op korte termijn wel zitten. 'Ik hoop dat we dat in de vijf weken dat ik in Londen op de planken sta kunnen doen'.

De klus voor Stella McCartney had de illusionist overigens ook aan Kate Moss te danken. 'Kate zat naar het BBC-programma This Morning te kijken waar ik te gast was en belde Stella meteen dat ze 'die te gekke illusionist' voor haar show moest boeken. Ik was stomverbaasd', aldus Klok.

De trucs van de Nederlanders vielen niet alleen bij het Moss en McCartney in de smaak. Ook Anna Wintour, hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, vond het geweldig. Na afloop van de show stapte ze op Klok af en zei ze dat hij zijn kunsten maar eens in New York moest komen vertonen. 'Nou, daar heb ik wel oren naar', besluit Klok.

Meer over