Jack White, Noel Gallagher en The Vaccines op Werchter

Het programma van het festival in Werchter begint steeds meer vorm te krijgen. Vandaag zijn weer dertien nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Daarbij springt vooral Jack White in het oog, die na het stoppen van The White Stripes zijn soloproject komt voorstellen.

Redactie
null Beeld getty
Beeld getty

Ook Noel Gallagher komt na een eerdere passage met Oasis (in 2009; in 2000 stuurde hij zijn kat. -red.) voor het eerst solo naar Werchter. Het zijn meteen ook de twee enige concerten die beide heren in de Benelux zullen spelen.

Sterke gig
The Vaccines mogen hun sterke optreden van vorig jaar op het festival nog eens overdoen op de Main Stage. Met Netsky, Chase & Status en Steve Aoki staat Rock Werchter ook dit jaar weer garant voor de nodige dosis dansbeats.

Verder werden nog aan de affiche toegevoegd: Paul Kalkbrenner, Ed Sheeran, Kitty Daisy & Lewis, Ben Howard, M83, Kreayshawn en Azealia Banks.

Wij houden U deze zomer op de hoogte met live-verslaggeving vanaf alle grote muziekfestivals in Nederland en Europa. Onze reporters zijn aanwezig op onder andere Pinkpop, Lowlands, Werchter, Sziged, Roskilde en North Sea Jazz.

Jack White. Beeld ap
Jack White.Beeld ap
Meer over