Hans Klok treedt op tijdens presentatie Stella McCartney

Onder het toeziend oog van enkele grote namen uit de mode- en entertainmentwereld, we noemen een Anna Wintour, Kate Moss, Rihanna, Mario Testino en Bianca Jagger, heeft illusionist Hans Klok gisteren een show opgevoerd tijdens een presentatie van modeontwerpster Stella McCartney.

Simone Lautenbach
Stella McCartney. Beeld getty
Stella McCartney.Beeld getty

De show, onderdeel van de London Fashion Week, werd voorafgegaan door een diner. Daarna was het de beurt aan Klok om zijn magische kunsten te vertonen. De Britse presentatrice annex model en stijlicoon Alexa Chung trad op als zijn assistent. Klok bracht haar onder hypnose en liet haar daarna zweven boven een aantal zwaarden.

Na de act van Klok stonden enkele modellen op - zij hadden ook deelgenomen aan het diner - en vervolgens dansten ze in avondkleding uit de nieuwe collectie van McCartney tussen de tafels door (zie de video hieronder).

Het was voor het eerst sinds lange tijd dat Stella McCartney een presentatie hield tijdens de London Fashion Week. Begin maart toont ze haar volledige collectie tijdens de Paris Fashion Week.

Hans Klok. © ANP Beeld
Hans Klok. © ANP
Meer over