Gordon stelt nieuwe muziek uit vanwege overval

Gordon stelt het uitbrengen van nieuwe muziek voorlopig even uit, schrijft hij op Instagram. Dat doet de zanger omdat hij ‘niet in staat is hier optimaal van te genieten’, vanwege de recente overval in zijn eigen huis.

Redactie
Gordon. Beeld ANP Kippa
Gordon.Beeld ANP Kippa

Eigenlijk zou hij op 12 november zijn nieuwe single De Heling uitbrengen. ‘Ik dacht dat ik sterk genoeg was maar helaas: ook ik zal m’n rust en veiligheid weer moeten vinden,’ vervolgt hij. Wel plaatst hij de komende tijd voorproefjes van zijn nieuwe muziek op zijn YouTube-kanaal. ‘Ik ben op dit moment nog niet in staat hier optimaal van te genieten en dat zou toch wel moeten want dit nummer betekent ontzettend veel voor mij. Misschien nu wel meer dan ooit.’

Hij bedankt zijn fans voor hun ‘lieve berichten, schattige cadeautjes en al die liefde die ik voel uit het hele land’.

Rolex

Ruim een week geleden was Gordon slachtoffer van een brute overval. De twee indringers, die een mes op zijn keel zouden hebben gezet, namen zijn pinpas, creditcards en dure sieraden mee, waaronder een Rolex-horloge. Gordon was ervan overtuigd dat de overvallers hem zouden vermoorden.

“Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen,” zei hij er toen over.

Hij is niet de enige die bestolen is van zijn dure horloge: vorige week nog werden straffen tot zeven jaar geëist tegen drie mannen die met grof geweld op straat meerdere Rolexen buit hebben gemaakt. De zogeheten ‘Rolexbende’ richtte zich volgens justitie vooral op rijke en bekende mensen, die bijvoorbeeld in een Range Rover of Porsche reden. Het doel: ‘ansjo’ of ‘watcha’, straattaal voor horloge. Volgens experts zijn Rolexen populair bij criminelen vanwege hun waarde en toegenomen populariteit.

Meer over