Glazen Huis in actie voor oorlogsjongeren

De opbrengst uit de komende editie van 3FM Serious Request wordt gestoken in de toekomst van jongeren in oorlogsgebieden. Dit maakte 3FM-dj Paul Rabbering vandaag bekend vanuit de studio op het festival Pinkpop in Landgraaf.

3FM-dj Paul Rabbering maakt vanuit de radiostudio op het festival Pinkpop bekend dat de opbrengst uit de komende editie van 3FM Serious Request wordt gestoken in de toekomst van jongeren in oorlogsgebieden. Beeld anp
3FM-dj Paul Rabbering maakt vanuit de radiostudio op het festival Pinkpop bekend dat de opbrengst uit de komende editie van 3FM Serious Request wordt gestoken in de toekomst van jongeren in oorlogsgebieden.Beeld anp

De geldinzamelingsactie van 3FM en het Rode Kruis is eind dit jaar in Heerlen. Daar sluiten dj's zich weer op in het Glazen Huis.

Het geld is bestemd voor miljoenen kinderen en jongeren in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en Gaza/Westelijke Jordaanoever. Zij leven in deze crisisgebieden onder extreme omstandigheden en via onder andere opleiding, lesmaterialen, microkredieten en traumabegeleiding kan deze 'next generation' weer toekomstperspectief worden geboden, aldus de organisatie.

Meer over