Gaat Heleen van Royen skischansspringen op tv?

Heleen van Royen heeft een verzoek gekregen van een tv-zender om over na te denken. De schrijfster is gevraagd om te gaan skischansspringen, waarvan de resultaten zouden worden uitgezonden. Doet Heleen het of doet ze het niet?

Suzanne Borgdorff
Heleen denkt na over een bijzonder verzoek Beeld ANP
Heleen denkt na over een bijzonder verzoekBeeld ANP

Op Twitter geeft de schrijfster, die in Nederland en Portugal woont, aan dat het gaat om 'verreweg het leukste verzoek van 2012'. 'Of ik wil skischansspringen op tv. Zal ik de sprong wagen?', vraagt ze zichzelf af.

De tweet kan beantwoord worden met voor- en nadelen. Zo weet stylist Bastian van Schaik er wel één: 'goede outfits'. Presentatrice Janine Abbring, die een rugwervel brak tijdens opnames voor het programma Wie is de Mol?, grapt: 'Heb je even?'

Het is nog onbekend welke tv-zender Heleen heeft benaderd. Het zou kunnen gaan om het vervolg op het succesvolle format van SBS6, Sterren Springen op Zaterdag. Na afloop van de show staken geruchten de kop op dat niet een sprong van de duikplank, maar skischansspringen centraal zal staan. SBS is hier nog niet op ingegaan.

Meer over