Update

Eerste zoen Carlo Boszhard was met Paul de Leeuw

Presentator Paul de Leeuw was de eerste jongen met wie Carlo Boszhard ooit heeft gezoend. De Life4You-presentator vertelde dat vanavond aan Rick Nieman in een Kwestie van Kiezen.

Paul de Leeuw Beeld ANP
Paul de LeeuwBeeld ANP

Overigens heeft de presentator na afloop van de opnames wel gevraagd of het stuk eruit kon worden geknipt, liet hij zich ontvallen vanavond in Life4You. 'Dat is niet gebeurd en dat begrijp ik ook wel. Maar ik had Paul's naam liever niet genoemd, ik vind het niet helemaal fair tegenover hem.'

Naast zijn liefdesleven vertelde Boszhard in een Kwestie van Kiezen over zijn langdurige samenwerking en vriendschap met Irene Moors. Terwijl Carlo over hun bijzonder band vertelde sprongen de tranen hem in de ogen. 'Ik had niet verwacht dat ik hier zo emotioneel van zou worden. Irene is de leukste vrouw die er bestaat. Ik hou van haar', aldus de presentator.

Betaalde seks
Het lijkt vanavond wel de avond te zijn van de intieme ontboezemingen. Want Paul de Leeuw liet zich in Life4You ontvallen dat hij vroeger betaalde voor seks. Tegenwoordig is hij gelukkig met zijn partner Stephan Nugter. Maar vroeger vond de goedlachse presentator het moeilijk om seksuele contacten op te doen. 'Ik was begin twintig en het was in die tijd moeilijk om in contact te komen met andere homoseksuelen', vertelde hij openhartig.

Contactadvertentie
De presentator besloot te reageren op een contactadvertentie in de krant. 'Een enorme man, 'type Tokkie', deed open en bracht me naar een hele leuke jongen. We hebben gezoend en gesekst en dat heeft me tachtig gulden gekost', aldus De Leeuw.

Paul de Leeuw is onlangs 50 jaar geworden en vierde dit gisteren samen met zijn publiek in zijn televisieshow 'Pau!l' die 920.000 kijkers trok.

Carlo Boszhard Beeld ANP
Carlo BoszhardBeeld ANP
Meer over