Eerste Nederlandse Netflix-serie Ares vanaf 17 januari te zien

Ares, de eerste Nederlandse Netflix Original-serie, is vanaf vrijdag 17 januari wereldwijd te zien op Netflix. De psychologische horrorserie wordt in meer dan 190 landen uitgebracht.

ANP
null Beeld Videostill Netflix.
Beeld Videostill Netflix.

Vrijdagochtend deelde Netflix een teaser van veertig seconden met de eerste beelden van de serie. Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam.

Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

De cast bestaat uit Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard, Hans Kesting en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. Overige rollen zijn er voor Roos Dickman, Jip van den Dool, Steef de Bot, Dennis Rudge, Janni Goslinga, Jennifer Welts en Florence Vos Weeda.

Ook de 26-jarige acteur Minne Koole, die rijdag kans maakt op een Gouden Kalf voor zijn rol in de boekverfilming Niemand in de stad, heeft een rol in Ares.

Ares wordt geregisseerd door Giancaro Sanchez (Mocro Maffia) en Michiel ten Horn (Aanmodderfokker).

Meer over