Drukte voor Ben 'The Voice' Saunders

ANP Kippa Beeld
ANP Kippa

AMSTERDAM - Ben Saunders stond een dag na de finale van The Voice of Holland alweer op het podium met Di-rect bij De Vrienden van Amstel Live. Voorlopig blijft de agenda van de winnaar behoorlijk vol.

De 27-jarige zanger uit Hoorn duikt de studio in om aan zijn eigen Engelstalige album te werken en staat op 4 juni samen met zijn coach VanVelzen in de Heineken Music Hall. Ook staat hij in het voorprogramma van Kane en mag Saunders met Marco Borsato zingen in het GelreDome en het Sportpaleis. 'Helemaal top', aldus Ben in Metro. Daarnaast heeft hij misschien nog een reis in het vooruitzicht: mogelijk gaat hij met John de Mol mee naar de Verenigde Staten voor een optreden in de Amerikaanse versie van The Voice.

Zijn 30-jarige broer Dean won zaterdagavond Popstars. Hij spreekt ook van een gekkenhuis. Dean vertelt dat hij nog niet beseft dat hij heeft gewonnen. 'Ik denk dat dat pas komt als ik een dj mijn nummer op de radio hoor aankondigen.' De broers zijn voorlopig nog niet van plan samen de studio in te duiken. 'Eerst proberen we het alleen, maar als onze wegen elkaar kruisen...Je weet het nooit.'

Overigens kregen de kersverse winnaars van The Voice of Holland en Popstars nog wel met een domper te maken. Het huis van hun ouders was zaterdagnacht het doelwit van dieven en dat werd de moeder van de talenten even te veel. 'Wanneer je je moeder bewusteloos ziet liggen, tellen The Voice en Popstars niet meer. Want je hebt maar een ma', aldus Dean in het AD. (ANP)

Meer over