Défano Holwijn en Sylvana Simons genomineerd voor Best Social Awards

Enkele genomineerden in de audience-categorieën van The Best Social Awards zijn bekend. Onder anderen Défano Holwijn en Diederik Gommers maken kans op de award voor Beste Personality. In de categorie Beste Politicus zijn onder anderen Sylvana Simons (BIJ1) en Pieter Omtzigt (CDA) kanshebbers.

Maxime Segers
Défano Holwijn Beeld Ruud Janssen
Défano HolwijnBeeld Ruud Janssen

Défano Holwijn neemt het in de categorie Beste Personality op tegen andere grote namen: radio-dj Bram Krikke, bakkoningin Miljuschka Witzenhausen, intensivist Diederik Gommers, influencer Rianne Meijer, acteur Thorn Vineyard en de Rotterdamse stylist Fred van Leer.

In de categorie Beste Politicus gaan Rob Jetten (D66), Habtamu de Hoop (Pvda), Pieter Omtzigt (CDA), Sylvana Simons (BIJ1), Dilan Yesilgöz-Zegerius (VVD) en Kauthar Bouchallikht (GroenLinks) de strijd met elkaar aan.

Er zijn in totaal zestien categorieën. Morgen worden de overige veertien genomineerden bekendgemaakt, waarna er op ze gestemd kan worden via de website van The Best Social Awards. De winnaars worden op 3 juni bekendgemaakt tijdens de feestelijke digitale uitreikingen.

Vorig jaar was Nikkie de Jager de grote winnaar: zij ging er vandoor met twee awards, die voor Beste Personality en Beste Positive Impact.

Meer over