De Hitklup at the Movies

Marketing
null Beeld

Na twee jaar afwezigheid zijn we er weer; het jaarlijkse feest in Paradiso met dit jaar als thema DE HITKLUP AT THE MOVIES op 12 juli 2022!

Een goede film wordt door de muziek gedragen. Maar soms is de muziek van een film zó goed, dat je de liedjes nog kent terwijl je de film al lang bent vergeten. De Hitklup at the Movies brengt een ode aan de mooiste filmliedjes. Wil jij kans maken op twee gratis kaartjes? Klik dan hier.

Wie heeft niet meegezongen met de liedjes uit Grease? Of Time of my life uit Dirty Dancing. Maar we gaan ook verder terug in de tijd: wie weet nog uit welke film Que sera sera is? En hoe zal het gaan met Mrs Robinson is zij Somewhere over the Rainbow? Maar ook de prachtig Bondsongs zullen niet ontbreken.

Gepresenteerd door Leo Blokhuis en gezongen door een geweldige line up van zangers en zangeressen. Met o.a. Anneke van Giersbergen, Beatrice van der Poel, Henk Hofstede, Monique Klemann, Jim de Groot, Mieke Stemerdink, Sjors van der Panne, Ricky Koole, Rayen Panday, Aysha de Groot, Martin van der Starre en Lucretia van der Vloot.

Kaarten zijn 28 euro, online via paradiso.nl.

Presentatie Leo Blokhuis | Band Jan Robijns

DJ Ir. Vendermeulen draait na afloop plaatjes