Update

Christina Aguilera brengt ode aan Etta James

Honderden familieleden, vrienden en fans hebben gisteren afscheid genomen van de op 73-jarige leeftijd overleden zangeres Etta James. Verschillende artiesten brachten een laatste eerbetoon, waaronder Christina Aguilera.

Redactie

De blonde zangeres, die doorbrak met het nummer 'Genie in a Bottle', zong op de herdenkingsdienst een prachtige uitvoering van het nummer 'At Last', zo meldt VKMag.com.

Aguilera, die ooit als meisje haar carrière begon in de Disney-club, liet horen dat ze nog steeds beschikt over een prachtige soulvolle stem.
Etta James behoorde tot haar muzikale invloeden.

Vloeistof
Klein detail van het optreden is de vloeistof op Christina's been. Terwijl ze zong merkte de zangeres dat er vloeistof naar beneden druipte. Aguilera probeerde het nog weg te wrijven, maar dit zonder resultaat. Om welke vloeistof het precies gaat, is onduidelijk. Op internet wordt gespeculeerd dat het gaat om zweet, dat donker is vanwege haar zelfbruiner. Overigens deed dit voorval niets af aan het optreden van de zangeres.

Stevie Wonder
Naast Christina was ook Stevie Wonder van de partij. Hij zong onder andere 'Shelter In The Rain'. De bekende dominee Al Sharpton leidde de dienst.

null Beeld getty
Beeld getty
null Beeld ap
Beeld ap
null Beeld ap
Beeld ap
Stevie Wonder Beeld getty
Stevie WonderBeeld getty
Dominee Al Sharpton. Beeld getty
Dominee Al Sharpton.Beeld getty
Meer over