Britt lacht zich rot om imitatie Thijmen

Britt Dekker heeft vanavond enthousiast gereageerd op het Youtubefilmpje waarin de puber Thijmen haar op de korrel neemt. Sinds het filmpje gisteren bij 'De Wereld Draait Door' werd getoond is het een hit op de videosite.

Redactie

Vanavond waren beiden te gast in het programma, daarin sprak Britt lovende woorden tot de jongen. Bij wijze van grap bood ze via Twitter ook nog aan om als invaller te fungeren: @THIJMEN iedereen vindt jou een held, ik vind jou ook heel leuk! Als ik ziek ben kun jij voor mij invallen! Kus Britt.

Elfstedentocht
Britt er een hard hoofd in voor wat betreft de Elfstedentocht. Niet zo zeer in de tocht zelf, maar meer in haar eigen schaatskunsten. 'Denk dat als ik mee doe aan de Elfstedentocht dat ik in juni ergens eindig bij de Nijmeegse vierdaagse omdat ik ergens 'n verkeerde afslag neem', aldus de blondine via haar Twitterpagina.

Britt doet wel vaker spontane uitspraken op de social media site. Zo maakte ze ruim een week geleden bekend dat ze binnenkort met een vriendin het klooster in wil om Engels te leren.

Britt Dekker. Beeld anp
Britt Dekker.Beeld anp
Meer over