'Briljante' TV Kantine van start met Sylvie en Robbie Williams

De eerste aflevering van het vijfde seizoen van De TV Kantine is goed ontvangen. Op Twitter reageren BN'ers enthousiast op het spel van Carlo Boszhard en Irene Moors, die opnieuw voor hysterische persiflages zorgen. Het RTL4-programma zit vol met nieuwe gezichten.

Suzanne Borgdorff
'Sylvie en Raf' op oudejaarsavond Beeld RTL
'Sylvie en Raf' op oudejaarsavondBeeld RTL

Volgens presentator Jeroen Kijk in de Vegte is De TV Kantine 'knap gemaakt'. Ook voor stylist Fred van Leer is de show een must-see. 'De TV Kantine nu al geslaagd! Heerlijke tv', liet hij weten.

In de eerste aflevering deden onder anderen The Voice of Holland-kandidaat Paul Turner, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis en BNN'er Valerio de kantine aan. Ook nieuw zijn Bram Moszkowicz en Eva Jinek en Koffietijd-presentatrices Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. Musicalster Chantal Janzen kroop in de huid van de Haagse Barbie. Op het laatste moment wisten Carlo en Irene nog een persiflage te bedenken voor Sylvie en Rafael van der Vaart. 'Voor half februari hebben we ook nog eens een 'sprookjesaflevering' in elkaar gezet. Daarin zullen ze ook opdraven', liet Carlo er eerder over los.

De vertolking van Robbie Williams door Carlo werd van tevoren aangekondigd. 'Niet normaal de TV Kantine! Echt geniaal, vooral Robbie', aldus zanger Dean Saunders na afloop.

Voor presentatrice Nicolette van Dam mogen de afleveringen 'uren duren'. Wendy van Dijk geeft ook haar complimenten af. 'Genoten van mijn collega's Carlo en Irene. Briljant!'

Meer over