Bridget Maasland helpt Sterretje vrouw zoeken

In het nieuwe programma In Love With Sterretje op RTL 5 gaat presentatrice Bridget Maasland de grofgebekte Hagenees helpen om een 'doodnormaal, goudeerlijk, leuk type' te vinden.

Redactie
null Beeld

Eerder deze week liet Tony weten dat hij moeite heeft met het vinden van een partner. 'Mijn verschijning op tv heeft me absoluut roem gebracht, maar ik heb er, zonder dat ik daar veel erg in had, wel een enigszins bedenkelijk imago mee opgebouwd. Je zou zelfs kunnen zeggen dat mijn imago beschadigd is. Kennelijk weerhoudt dat vrouwen ervan een liefdesrelatie met mij aan te gaan. Met andere woorden: ik word een beetje op mijn eigen gedrag afgerekend'.

Bridget Maasland gaat de arme Tony leren hoe hij zich moet gedragen om de juiste vrouwen aan te trekken. Er komen bijna dagelijks 'starfuckertjes, groupies en allerlei rare figuren' op hem af. Maar Tony zoekt een doodnormaal, goudeerlijk, leuk type dat niet valt op het personage Sterretje, maar op de 26-jarige, helaas nog steeds alleenwonende Tony Wyczynski. Maasland presenteerde in het verleden ook een reünie-aflevering van de eerste Oh Oh Cherso.

Het programma In Love With Sterretje zal volgens RTL in een tropische omgeving opgenomen worden. Wanneer de show op televisie verschijnt is nog niet bekend.

©ANP Beeld
©ANP
Meer over