Band of Horses, The Script en Phoenix op Rock Werchter

Zeven namen prijkten er tot op heden op de poster van Rock Werchter 2013. Vandaag werden twintig nieuwe namen bekendgemaakt.

Danny O' Donnoghue van The Script. Beeld epa
Danny O' Donnoghue van The Script.Beeld epa

Nieuw op donderdag 4 juli zijn Airbourne en Netsky (live) op de Main Stage, Jessie Ware in de Pyramid Marquee en Bloc Party en Sigur Rós in The Barn. Dat Volbeat en Green Day die dag op de Main Stage optreden was eerder al bekendgemaakt.

Op vrijdag 5 juli staan naast Kings of Leon en Blur, ook Two Door Cinema Club, The Script en Phoenix op Main Stage. C2C zorgt voor feest in de Pyramid Marquee. Richard Hawley treedt op in The Barn.

Voor zaterdag 6 juli was tot nog toe slechts één band bekend: Rammstein. Het programma wordt nu aangevuld met Graveyard op de Main Stage, Disclosure in de Pyramid Marquee en Django Django in The Barn.

Depeche Mode en Editors zullen op zondag 7 juli Rock Werchter 2013 afsluiten. Maar voor het zo ver is, treden A Day To Remember, Band of Horses en Thirty Seconds to Mars op de Main Stage op. Nu al zeker voor de Pyramid Marquee zijn Passenger en Asaf Avidan. Voor The Barn zijn Alt-J en Of Monsters and Men bevestigd.

Op Rockwerchter.be staan alle tot nog toe aangekondigde namen voor de 39ste editie van het festival. Komende weken worden er meer namen bekendgemaakt.

Netsky. Beeld Getty Images
Netsky.Beeld Getty Images
Meer over