Addy van den Krommenacker ontwerpt voor Steps

Ontwerper Addy van den Krommenacker heeft een collectie ontworpen voor winkelketen Steps. Gisteren presenteerde hij de eerste jurken. De ontwerper ging de samenwerking aan om zijn creaties voor een groter publiek bereikbaar te maken, maar ook als antwoord op alle positieve reacties die hij in de afgelopen jaren ontving.

Redactie
Addy van den Krommenacker temidden van een aantal modellen die zijn creaties voor Steps dragen. © Steps Beeld
Addy van den Krommenacker temidden van een aantal modellen die zijn creaties voor Steps dragen. © Steps

De ontwerpen van de Nederlandse designer worden gedragen door vele BN'ers en leden van het koningshuis, maar ze zijn ook vaak te zien op de internationale rode lopers. Van den Krommenacker staat bekend om zijn uitspraak dat hij 'van iedere vrouw een prinses' wil maken. Zijn ontwerpen zijn veelal glamourous en vrouwelijk.

Het idee achter de samenwerking tussen Van den Krommenacker en Steps is een betaalbare collectie voor een groot publiek, maar toch moet voor het goedkoopste item alsnog 119,95 euro neergeteld worden.

De collectie voor Steps is vanaf 30 maart verkrijgbaar.

undefined

(Vlnr) Penille La Lau, Quinty Trustfull, modeontwerper Addy van den Krommenacker, Antje Monteiro en Tatjana Simic tijdens de bekendmaking van zijn samenwerking met modeketen Steps op een speciale Valentijnslunch voor zijn muzen en vriendinnen in Den Bosch. © ANP Beeld
(Vlnr) Penille La Lau, Quinty Trustfull, modeontwerper Addy van den Krommenacker, Antje Monteiro en Tatjana Simic tijdens de bekendmaking van zijn samenwerking met modeketen Steps op een speciale Valentijnslunch voor zijn muzen en vriendinnen in Den Bosch. © ANP
Meer over