120 meter hoge schans Sterren Springen 'heel pittig'

Het gaat allemaal 'hartstikke lekker' met Gerard Joling, zo zegt hij zelf. De zanger is een drukke baas met een nieuw platencontract, de opnames van Sterren Springen Schans en de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen. Er is ook nog een pilot gemaakt voor het mysterieuze programma Celebrity Bounce.

Suzanne Borgdorff
Gerard Joling Beeld ANP
Gerard JolingBeeld ANP

Over het laatste programma, waarbij sterren de trampoline op moeten, vertelt Gerard op Radio 538: 'Het is nog niet gezegd wie het programma gaat presenteren, ik heb de pilot gewoon voor Eyeworks gedaan'. Geer heeft 'vreselijk gegild' om wat hij voorbij zag komen. Hij liep onder anderen Sterren Springen-deelnemer Jody Bernal tegen het lijf. Albert Verlinde liet in RTL Boulevard al weten dat hij het format vindt klinken als 'een pornofilm op de late avond'.

Wat Gerard Joling sowieso gaat presenteren is het vervolg op Sterren Springen, waarbij BN'ers een sprong van de skischans wagen. 'Het gaat om Vliegende Hollanders; Sterren Springen van de schans af. Het is heel pittig', zegt Geer daarover. De opnames vinden plaats in Zuid-Duitsland en de schanshoogtes variëren van 15 naar 30, 70 en 120 meter.

Volgens Gerard doen Koert-Jan de Bruijn, Lange Frans en Emile Ratelband mee. Donderdag worden er meer namen bekend gemaakt.

Meer over