Judith Zilversmit

De lekkerste verhalen van het jaar: lees ons themanummer op uw tablet

Het Parool publiceert deze zondag een speciale Digitale Editie op tablet voor abonnees: een verzameling levenslustige verhalen voor december.

Judith Zilversmit
Ook alcoholvrije biertjes werden getest in de aanloop naar deze Digitale Editie. Beeld Renate Beense
Ook alcoholvrije biertjes werden getest in de aanloop naar deze Digitale Editie.Beeld Renate Beense

Dat deze decemberdagen anders zijn dan verwacht, daar kijken we niet meer van op. 2020 was een jaar dat niemand had kunnen voorspellen. We improviseren, we zitten thuis en proberen de nieuwe werkelijkheid te bevatten.

Ondanks dat Covid-19 de wereld platlegde, zijn we verhalen blijven schrijven. Omdat dat onze taak is én omdat we die verhalen allemaal nodig hebben.

In deze speciale Digitale Editie voor de feestdagen brengen we bijzondere reportages – verrassende en soms troostende vertellingen. Waarbij we ons de vraag stellen hoe we in deze hectische tijden greep op het leven proberen te houden. Herkenning biedt tenslotte troost.

Om warmte en kleur aan de laatste koude dagen van dit jaar te geven hebben we een ‘best of’ samengesteld. Verhalen met een goed gemoed. Zo kunt u uren knutselen met het namaken van het Muizenhuis, of kunt u zich eens even echt goed in glühwein verdiepen. Gilles van der Loo kookt samen met banketbakker Cees Holtkamp kalfstong – en van Janneke Vreugdenhil horen we hoeveel troost we uit eten kunnen halen.

Nog een keer de levenslustige verhalen op rij. En dan gaan we – gelukkig – op weg naar een nieuw jaar.

Judith Zilversmit, chef PS

Zo leest u de Digitale Editie op uw tablet

De Digitale Editie is gratis te lezen voor abonnees van Het Parool, op dit moment alleen op tablet. Ga op uw tablet naar parool.nl/editie en installeer de app van Het Parool.

Log in op de app door in het servicemenu op ‘Inloggen’ te klikken. Bent u abonnee maar heeft u geen account? Ga dan naar myaccount.parool.nl en maak hier een account aan. Als u dit account heeft aangemaakt en bent ingelogd wordt uitgelegd hoe u uw abonnementsgegevens koppelt.

De app is geschikt voor apparaten met het besturingssysteem Android 5 of hoger en iOS 10 en hoger.

Meer over