Nieuws

Nicolette van Dam en Bas Smit organiseren winterevenement in Olympisch Stadion

Na het succes van De Amsterdamse Zomer organiseren Nicolette van Dam en Bas Smit dit jaar ook een winters tafereel in het Olympisch Stadion. Met Het Amsterdamse Glijfestijn komt er een kerstvakantie-activiteit in de buitenlucht bij.

Het Parool
Schaatsen in het Olympisch Stadion Beeld ANP
Schaatsen in het Olympisch StadionBeeld ANP

Het bekende ondernemerskoppel organiseert het festijn, net als de Amsterdamse Zomer, in samenwerking met evenementenorganisatie 4PM Entertainment. Bezoekers kunnen er naast schaatsen ook langlaufen en curling spelen. Ook wordt het Olympisch Stadion het decor van een doolhof en een ‘Snowplay area’. Wie het winterse tafereel liever vanaf de zijlijn bekijkt kan terecht bij verschillende Amsterdamse horecazaken die zich bij het evenement aansluiten, zoals Brasserie Van Dam en Ron Gastrobar.

“Wij hebben enorm veel zin om deze kerstvakantie een mooi event neer te zetten voor jong en oud in ons geliefde Olympisch Stadion,” melden Van Dam en Smit bij de aankondiging. “We vinden het ontzettend bijzonder dat we op deze manier er met z’n allen toch nog een gezellige winter van kunnen maken.”

Het Amsterdamse Glijfestijn vindt plaats van 24 december 2021 tot en met 9 januari 2022 van 9.00 tot 17.00 uur.

Meer over