Clubhouse

Kom je ook napraten over het Marengoproces op Clubhouse?

In het Marengoproces waren afgelopen dagen alle ogen gericht op kroongetuige Nabil B.. Wat heeft hij gezegd tijdens de verhoren? Wat was het meest opvallend? Wat kunnen we afleiden uit die verhoren? En hoe gaat het proces nu verder? Het Parool praat er op Clubhouse over na met misdaadjournalisten en advocaten.

Het Parool
null Beeld ANP
Beeld ANP

Onder anderen misdaadverslaggevers Wouter Laumans en Paul Vugts van Het Parool schuiven aan, net als advocaat Max den Blanken, die een van Taghi’s medeverdachten bijstaat. AD-misdaadverslaggever Yelle Tieleman praat ook mee.

Heb je vragen over het Marengoproces of wil je zelf meepraten? Dat kan! Steek je virtuele hand op en dan nodigen wij je uit op het podium.

Je kunt de sessie op maandag 12 april vanaf 21.00 uur bijwonen via deze link.

Wat is Clubhouse?

Clubhouse is een nieuw sociaal medium en biedt gebruikers digitale kamers (clubhuizen) waarin iedereen gesprekken kan ­organiseren. Dat kan uiteenlopen van lukrake lunchgesprekken tot discussies over de laatste ontwikkelingen in een niche of een interview met Elon Musk.

Niets wordt bewaard en gesprekken kunnen niet worden teruggeluisterd. Gebruikers kunnen overigens ook kamers ‘binnenvallen’ en meeluisteren of hun virtuele hand opsteken om mee te praten. Je kunt een account aanmaken op uitnodiging van iemand die al op Clubhouse zit of vragen om te worden toegelaten. De app is er vooralsnog alleen voor iPhone.

Meer over